spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 22.APRILA 2016
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8088682
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 22.APRILA 2016 PDF Štampaj E-pošta

 СРЕДА, 13. И ЧЕТВРТАК, 14. АПРИЛ

ФИЛМСКИ ЦИКЛУС

РУСКЕ ДРАМЕ“

ФИЛМ: „УСКОРО ЋЕ ПРОЛЕЋЕ“

У оквиру филмског циклуса „Руске драме“ у среду, 13. и четвртак, 14. априла у малој сали Културног центра од 20 часова биће емитован филм: „Ускоро ће пролеће“. Режија: Вера Сторожева Михајлова *Улаз је бесплатан.

 

ЧЕТВРТАК, 14. АПРИЛ

#КОНЦЕРТ ЗРЕЊАНИНСКЕ ФИЛХАРМОНИЈЕ

Концерт Зрењанинске филхармоније биће одржан у четвртак, 14. априла са почетком у 20 часова у великој сали Културног центра Зрењанина. Концерт је посвећен Волфгангу Амадеусу Моцарту у част његовог рођења (260 година). Солисти су лауреати прошлогодишњег такмичења: Марко Дерикрава, Доротеја Ћирић, Денис Жишко и Ивана Дамјанов. Диригент је Александар Којић. На програму су дела Моцарта, Сен Санса и Вебера. Улаз је слободан. *Концерт се организује под покровитељством Града Зрењанина.

 ЧЕТВРТИ СЕРИЈАЛ ВЕЛИКОГ ДЕЧИЈЕГ КВИЗА “СУПЕРСУ”

СуПерСу КВИЗ – је такмичење из опште културе и образовања намењено ученицима виших разреда основних школа Зрењанина и насељених места. Пријављени су ученици из 16 школа – укупно 23 екипе. Квиз такмичење одржава се у великој сали Културног центра Зрењанина у петак, 15 априла и отворено је за јавност. Квиз почиње у 17 часова. Такмичење је елиминаторног карактера. Финални круг такмичења чине три екипе – победници сваког појединачног такмичења. Жири у саставу: Рако Томовић - професор историје – председник жирија, Весна Одаџић - професорка биологије и Владимир Ђурић – програмски директор Културног центра пратиће такмичење и тачност питања и одговора учесника Квиза. Сви такмичари биће награђени пригодним поклонима спонзора а победници ће освојити вредне награде. Пријатељи СуПерСу квиза: Персу маркети, Књижара Бироопрема, Мркшићеви салаши, Краљева вода, Млекара Zott, Пекара «Златни Клас», Аквапарк Петроланд Бачки Петровац и Аквапарк Јагодина.

 

 ПЕТАК, 15. АПРИЛ

#ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА

ПРИРОДА СРБИЈЕ

Изложба фотографије „Природа Србије“ биће отворена у петак, 15. априла у 19 часова у Културном центру Зрењанина. Изложбу чине фотографије са сталног фото конкурса Завода за заштиту природе Србије а њен заједнички именитељ је љубав према фотографији и љубав према природи. *Свака од пристиглих фотографија носи поред естетских информације непроцењиве вредности о разноликости живог света (биодиверзитета) природе наших крајева као и приче о понашању и животу – како биљака тако и животиња. Један део фотографија условно речено спада у категорију пејзажа, али ако их сагледамо са друге, односно еколошке стране схватићемо да су оне јединствени документ постојања различитих екосистема и приказ узајамних односа живе и неживе природе које једино фотографија и филм могу да сачувају од заборава...

 

СРЕДА, 20. И ЧЕТВРТАК, 21. АПРИЛ

ФИЛМСКИ ЦИКЛУС

РУСКЕ ДРАМЕ“

ФИЛМ: „КОЗАЦИ“

У оквиру филмског циклуса „Руске драме“ у среду, 20. и четвртак, 21. априла у малој сали Културног центра од 20 часова биће емитован филм: „Козаци“. Режија: Васил Пронин*Улаз је бесплатан.

 ПЕТАК, 22. АПРИЛ

#ПРЕДАВАЊЕ

У малој сали Културног центра у петак, 22. Априла са почетком у 18 часова одржаће се предавање са темом: „Како активирати своје гене – пример“. Предвач је Прим. др мед. Боро М. Вујасин.

 НЕДЕЉА, 24. АПРИЛ

#ТЕМИШВАРСКА ОПЕРА

#ПИГМАЛИОН

У недељу, 24. априла Културни центар Зрењанина организује одлазак у Темишварску оперу на мјузикл „Пигмалион“. Полазак је у 10 часова, почетак представе у 16 часова а повратак око поноћи. Цена: 2000 динара.

 

 Организатор задржава право измене програма.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB