spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 06. MAJA 2016
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8091594
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 06. MAJA 2016 PDF Štampaj E-pošta
 СРЕДА, 27. И ЧЕТВРТАК, 28. АПРИЛ

ФИЛМСКИ ЦИКЛУС

РУСКЕ ДРАМЕ“

ФИЛМ: „ИТАЛИЈАН“

У оквиру филмског циклуса „Руске драме“ у среду, 27. и четвртак, 28. априла у малој сали Културног центра од 20 часова биће емитован филм: „Италијан“. Режија: Андреј Кравчик*Улаз је бесплатан.


priroda


 

 

 

ПЕТАК, 29. АПРИЛ

#ИЗЛОЖБА МИЛУТИНА МИЋИЋА

Изложба Милутина Мићића: „Вампири долазе – вампири су дошли у наше градове“ (Препознајеш ли ове вампире?) биће отворена у петак, 29. априла у 19 часова у изложбеном салону Културног центра Зрењанина. *“У свету постоји велики број вампира. Вирус се шири. Опасност је све већа. У сваком граду вампири су присутни. Вампири су дошли и у наше градове. Свуда су око нас. Сваки човек у себи има вирус вампира. Потребно је борити се против њега....На овој изложби можете препознати вампире и размислити о њима..о себи. Можете размислити о томе како да им се супротставите...“ – наводи Милутин Мићић, аутор изложбе.


izlozba

 

 

ПЕТАК, 29. АПРИЛ

#ФИЛМ МАРКА ЦВЕЈИЋА

ЛАВ С ОНОГА СВИЈЕТА

Документарни филм „Лав с онога свијета“ (Србија/Словенија, 2014, 60') биће емитован у петак, 29. априла у малој сали Културног центра. Сценарио, режија и монтажа: Марко Цвејић. Наступају: Лав Грегоријевич Гершман, Бранка Станковић, Кац Неса Шулимовна, Кулиш Раиса Григоријевна. Продукција: Мандрагора филм. Филм почиње у 20 часова. Улаз је бесплатан. Документарна прича о савременом свецу, пророку модерне Србије, идеолошком и моралном емигранту, циркузанту и забављачу. На својеврстан,пагански начин, контроверзно, он рефлектује данашње друштво. Са својим знањем и вештинама, многима представља непроцењиву утеху и једини излаз. Лав Гершман је антијунак српске епопеје 21. века. Реализацију филма помогао: Покрајински секретаријат за културу и информисање АП Војводине.

 

film2
#ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ – СЛОБОДНА ЗОНА

МАЈ/ЈУН 2016.

Филмски фестивал Слободна зона овог пролећа креће у десету јубиларну Турнеју широм Србије. Пет најбољих филмова са фестивала одржаног протеклог новембра у Београду, Нишу и Новом Саду представиће се публици у 45 градова наше земље, током маја и јуна емитоваће се у Културном центру Зрењанина.

Предводник репертоара је убедљиви победник фестивала по избору публике Слободне зоне, филм Дугме од седефа (среда/четвртак 4. и 5. мај) чилеанског редитеља Патрисија Гузмана. Визуелно фасцинантан и емотиван, овај филм доказује да вода памти и говори. У свом граду посетиоци ће имати прилику да погледају и причу о два брата која након четири деценије свађе и међусобног игнорисања спаја трагична вест о болести посебне расе овнова која њихова породица гаји деценијама (Овнови –среда/четвртак 11. и 12. мај ), а упознаће и жену која на прагу деведесете године живота још увек плеше и учи друге да играју танго (Плес са Маријом – среда/четвртак 25. и 26. мај). На програму овогодишње Турнеје се такође налазе остварења Клуб – (среда и четвртак 18. и 19. мај) и Тhе Yеs мен су револтирани –( среда/четвртак 1. и 2. јуна) Прво прати живот групе свештеника “на покајању“, изопштених због бројиних криминалних радњи које су починили, а друго је еколошки документарац о активистичком двојцу и њиховој бескомпромисној борби против злочина великих коорпорација. Филмови се емитују у малој сали Културног центра Зрењанина од 20 часова. Улаз је бесплатан.

Додатне информације о програму и распореду одржавања Турнеје на: http://www.freezonebelgrade.org

film2
Организатор задржава право измене програма.

 

 
 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB