spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 30. JUNA 2016
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076797
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 30. JUNA 2016 PDF Štampaj E-pošta

СРЕДА, 22. И ЧЕТВРТАК, 23. ЈУН

#ЦИКЛУС – ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ

ФИЛМ: „С ЈЕДНОГ ЗИДА НА ДРУГИ БЕРЛИН - СЕУТА“

У среду, 22. и четвртак, 23. јуна у оквиру циклуса француског документарног филма биће емитован филм: „С једног зида на други Берлин - Сеута“ (Француска, 2008, 90'). Режија: Патрик Жан. #Уз овај путописни филм прелазимо Европу од старог Берлинског зида до новог затварања Сеуте. Бар четири границе али једна слика: мултинационално, мултикултурално друштво, богато разноврсностима упркос традицији неприхватања. Хроника путовања у сусрет људима и женама који чине то нове друштво и граде га енергично и пуним срцем.  #Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 ч. Улаз је бесплатан. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

film

 

ЧЕТВРТАК, 23. ЈУН
#ТРИБИНА

Трибина „Савремена латиноамеричка левица“ биће одржана у четвртак, 23. јуна у малој сали Културног центра. Уводничар је др Дејан Михаиловић, филозоф и професор Универзитета у Мексико Ситију.  Модератор је Мирослав Самарџић. Трибина почиње у 19 часова.

tribina


ПЕТАК, 24. ЈУН

#ИЗЛОЖБА

ИЗЛОЖБА МАЛИ ФОРМАТ – УЛУПУДС-а 2016.

Изложба „Мали формат УЛУПУДС-а 2016.“ биће отворена у петак, 24. јуна у 19 часова у салону „Константин Данил“  Културног центра Зрењанина. Изложбу чине уља на платну, картону, дасци, фотографија, класични цртеж – оловка, туш, дигиталне графике, акварел, керамика, енкаустика, линолез, пастел...Публика ће имати прилику да погледа разноврсну изложбену поставку како у техникама, тако и у естетским достигнућима и темама.

izlozba

 

ПЕТАК, 24. ЈУН
#ПРЕДАВАЊЕ

У петак, 24. јуна у малој сали Културног центра од 19 часова биће одржано предавање на тему:  „Како бити здрaв/примери“. Предавач је Прим. др мед.  Боро М. Вујасин.


УТОРАК, 28. ЈУН

#ТРИБИНА

Трибина „Битка за Британију 1940. године“ биће одржана у уторак, 28. јуна у малој сали Културног центра. Уводничар је Петар Јакшић, историчар. Модератор је Мирослав Самарџић. Трибина почиње у 19 часова.


СРЕДА, 29. И ЧЕТВРТАК, 30. ЈУН

#ЦИКЛУС – ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ

ФИЛМ: „МАЈКА“

У среду, 29. и четвртак, 30. јуна у оквиру циклуса француског документарног филма биће емитован филм: „Мајка“ (Француска, 2007, 80'). Режија: Антоан Катен и Павел Костомаров. #Зове се  Љуба. На руском то значи  љубав“. У непријатељском окружењу, изложена грубостима, уз стална одрицања овамајка храбростуништава своје здравље живећи у колхозу у околини Новграда са своје деветоро деце. Далеко од  насилног мужа, брине о  најстаријем сину који је у затвору, из породилишта у школу, из болнице на њиву... докле ће стићи тако? Задивљујући портрет хероине из руског романа  у борби против недаћа. #Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 ч. Улаз је бесплатан. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

Организатор задржава право измене програма.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB