spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 8. JULA 2016
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098423
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA - DO 8. JULA 2016 PDF Štampaj E-pošta

#ИЗЛОЖБА
#МАЛИ ФОРМАТ УЛУПУДС-а 2016.

#‎До 7. јула у изложбеном салону Културног центра можете да погледате ликовну целину под називом: "Мали формат УЛУПУДС-а 2016." ‪#‎Изложбу чине уља на платну, картону, дасци, фотографија, класични цртеж – оловка, туш, дигиталне графике, акварел, керамика, енкаустика, линолез, пастел...Реч је о разноврсној изложбеној поставци како у техникама, тако и у естетским достигнућима и темама.

СРЕДА, 29. И ЧЕТВРТАК, 30. ЈУН

#ЦИКЛУС – ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ
ФИЛМ: „МАЈКА“

У среду, 29. и четвртак, 30. јуна у оквиру циклуса француског документарног филма биће емитован филм: „Мајка“ (Француска, 2007, 80'). Режија: Антоан Катен и Павел Костомаров. #Зове се  Љуба. На руском то значи  љубав“. У непријатељском окружењу, изложена грубостима, уз стална одрицања овамајка храбростуништава своје здравље живећи у колхозу у околини Новграда са своје деветоро деце. Далеко од  насилног мужа, брине о  најстаријем сину који је у затвору, из породилишта у школу, из болнице на њиву... докле ће стићи тако? Задивљујући портрет хероине из руског романа  у борби против недаћа. #Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 ч. Улаз је бесплатан. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

СРЕДА, 6. И ЧЕТВРТАК, 7. ЈУЛ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН
ЦИКЛУС – КОМЕДИЈЕ
ФИЛМ: „ГАЗЕЛА“

Нови циклус Француског филмског каравана – „Комедије“ почиње у среду, 6. и четвртак, 7. јула када ће бити емитован филм „Газела“ (2014, 99'). Режија: Мона Ашаш. Играју: Камиј Шаму, Одри Флеро, Ан Броше и др. #Мари и Ерик имају по 30 година и заједно су још од средњошколских дана. Тек што су потписали уговор о куповини њиховог првог заједничког стана, Мари обузима вртоглава сумња. Сусрет са тамним смеђокосим младићем пожуриће њену одлуку. Мари напушта Ерика да би уронила у море задовољства и слободе. Али откриће свет без милости: људи гледају на самице у њеним годинама као на робу са грешком. Вођена новим пријатељицама, Мари ће научити да схвата свој целибат као прилику за себе, прилику из које би могла да изађе јача и коначно спремна да буде срећна. #Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 сат. #Улаз је бесплатан. #Забрањен је за млађе од 12 година. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

 

ПЕТАК, 8. ЈУЛ

#ИЗЛОЖБА
„DIGITAL PHARAOH“ EDITION „2“

Изложба радова египатског графичара Мохамеда Закариа Солтана „Digital Pharaoh“ Edition „2“ биће отворена у петак, 8. јула у 19 часова у Културном центру Зрењанина. Аутор је завршио ФЛУ  на Хелван Универзитету у Египту на одсеку графике и докторирао на Факултету примењених уметности. Учествовао је на више од 40 изложби у Египту и више од 50 међународних ликовних изложби, бијенала и тријенала. Добитник је великог броја ликовних награда а његови радови су постали део многих колекција.

 

Организатор задржава право измене програма.

 


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB