spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA DO 14. JULA 2016.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8088479
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA DO 14. JULA 2016. PDF Štampaj E-pošta

СРЕДА, 6. И ЧЕТВРТАК, 7. ЈУЛ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – КОМЕДИЈЕ

ФИЛМ: „ГАЗЕЛА“

Нови циклус Француског филмског каравана – „Комедије“ почиње у среду, 6. и четвртак, 7. јула када ће бити емитован филм „Газела“ (2014, 99'). Режија: Мона Ашаш. Играју: Камиј Шаму, Одри Флеро, Ан Броше и др. #Мари и Ерик имају по 30 година и заједно су још од средњошколских дана. Тек што су потписали уговор о куповини њиховог првог заједничког стана, Мари обузима вртоглава сумња. Сусрет са тамним смеђокосим младићем пожуриће њену одлуку. Мари напушта Ерика да би уронила у море задовољства и слободе. Али откриће свет без милости: људи гледају на самице у њеним годинама као на робу са грешком. Вођена новим пријатељицама, Мари ће научити да схвата свој целибат као прилику за себе, прилику из које би могла да изађе јача и коначно спремна да буде срећна. #Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 сат. #Улаз је бесплатан. #Забрањен је за млађе од 12 година. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

cikluskomedije

 

ПЕТАК, 8. ЈУЛ

#ИЗЛОЖБА

 „DIGITAL PHARAOH“ EDITION „2“

Изложба радова египатског графичара Мохамеда Закариа Солтана „Digital Pharaoh“ Edition „2“ биће отворена у петак, 8. јула у 19 часова у Културном центру Зрењанина. Аутор је завршио ФЛУ  на Хелван Универзитету у Египту на одсеку графике и докторирао на Факултету примењених уметности. Учествовао је на више од 40 изложби у Египту и више од 50 међународних ликовних изложби, бијенала и тријенала. Добитник је великог броја ликовних награда а његови радови су постали део многих колекција.

egipat

 

 

СРЕДА, 13. И ЧЕТВРТАК, 14. ЈУЛ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – КОМЕДИЈЕ

ФИЛМ: ВИКЕНДИ

У оквиру Француског филмског каравана емитију се циклус филмских комедија у среду, 13. и четвртак, 14. јула на репертоару је филм: „Викенди“ (2014, 90'). Режија: Ан Виласек. Играју: Карен Вијар, Ноеми Лвовски, Жак Гамблен и др. #Понекад је само мало довољно да поквари викенд на селу. Безазлен неспоразум на паркингу супермаркета, погрешан рефлекс, и ето како се све поремети. Ништа више не иде како треба за Кристин. Жан је оставља. Њени свакидашњи пријатељи, Силвет и Улрих, сада су мало мање њени пријатељи. Све је отишло дођавола. Али живот је увек пун изненађења. Љубави и раскиди у животу два пара, време викенда. #Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 сат. #Улаз је бесплатан. #Забрањен је за млађе од 12 година. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

 

Организатор задржава право измене програма.                                          


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB