spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAJAVA PROGRAMA DO 22. JULA 2016.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085547
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAJAVA PROGRAMA DO 22. JULA 2016. PDF Štampaj E-pošta

#ИЗЛОЖБА

 „DIGITAL PHARAOH“ EDITION „2“

Изложба радова египатског графичара Мохамеда Закариа Солтана „Digital Pharaoh“ Edition „2“ можете погледати до 21. јула у изложбеном салону Културног центра Зрењанина. Аутор је завршио ФЛУ  на Хелван Универзитету у Египту на одсеку графике и докторирао на Факултету примењених уметности. Учествовао је на више од 40 изложби у Египту и више од 50 међународних ликовних изложби, бијенала и тријенала. Добитник је великог броја ликовних награда а његови радови су постали део многих колекција.

grafika

 

 

СРЕДА, 13. И ЧЕТВРТАК, 14. ЈУЛ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – КОМЕДИЈЕ

ФИЛМ: ВИКЕНДИ

У оквиру Француског филмског каравана емитију се циклус филмских комедија у среду, 13. и четвртак, 14. јула на репертоару је филм: „Викенди“ (2014, 90'). Режија: Ан Виласек. Играју: Карен Вијар, Ноеми Лвовски, Жак Гамблен и др. #Понекад је само мало довољно да поквари викенд на селу. Безазлен неспоразум на паркингу супермаркета, погрешан рефлекс, и ето како се све поремети. Ништа више не иде како треба за Кристин. Жан је оставља. Њени свакидашњи пријатељи, Силвет и Улрих, сада су мало мање њени пријатељи. Све је отишло дођавола. Али живот је увек пун изненађења. Љубави и раскиди у животу два пара, време викенда. #Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 сат. #Улаз је бесплатан. #Забрањен је за млађе од 12 година. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

СРЕДА, 20. И ЧЕТВРТАК, 21. ЈУЛ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – КОМЕДИЈЕ

ФИЛМ: КАПРИС

У среду, 20. и четвртак, 21. јула у оквиру Француског филмског каравана - циклуса „Комедије“ биће емитован филм: „Каприс“. (2015, 100') Режисер филма је Емануел Муре. Играју: Виржини Ефра, Анаис Демустје, Лорен Стоке и др. #Клеман, учитељ у основној школи, пуца од среће. Алисија, славна глумица којој се диви више од свега, постаје његова девојка. Све се компликује када он упозна Каприс, младу девојку, необуздану и без мере у љубави, која се заљубљује у њега. У међувремену, Тома, његов најбољи пријатељ, зближава се са Алисијом…#Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 сат. #Улаз је бесплатан. #Забрањен је за млађе од 12 година. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

komedija

 

 

 

ПЕТАК, 22. ЈУЛ

#ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА

„СВЕ НИЈАНСЕ РАМОНЕ“

У изложбеном салону Културног центра у петак, 22. јула у 19 часова биће отворена изложба фотографија – фотографске целине под називом: „Све нијансе Рамоне“. #Пре нешто више од годину дана, група фотографа, на иницијативу Саше Прерадовића одлучила је да организује другачију тематску изложбу – један модел у очима више фотографа. Приказујући своје радове на друштвеним мрежама и изложбама, схватили су колико је интересантно да један модел може изгледати другачије у визијама и техникама различитих фотографа. Од почетних седам, током времена оформљена је група од 15 фотографа чије радове можете видети на изложби. Од релативних почетника до релативно познатих имена у нашој фотографској јавности, сваки аутор је на свој начин изразио неке различите нијансе Рамонине личности, али је и сваки фотограф добио неку нову нијансу на палети која је одговарала баш Рамони...

ramona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Организатор задржава право измене програма.                                          


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB