spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NEDELJNI PROGRAM DO 25. AVGUSTA 2016.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8064626
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NEDELJNI PROGRAM DO 25. AVGUSTA 2016. PDF Štampaj E-pošta

#ИЗЛОЖБА РАДОВА

НАДЕЖДЕ КИРЋАНСКИ

Изложба радова Надежде Кирћански отворена је до 18.  августа у изложбеном салону Културног центра Зрењанина. Надежда Кирћански је рођена 1992. године у Зрењанину. Тренутно је Мастер академских студија на вајарском одсеку Факултета ликовних уметности у Београду у класи проф. Мрђана Бајића и проф. Радоша Антонијевића. Ради у медију цртежа, скулптуре и инсталације.

kircanski

 

 СРЕДА, 17. И ЧЕТВРТАК, 18. АВГУСТ

#ЦИКЛУС КЛАСИКА – ГАНГСТЕРСКИ ФИЛМ

ФИЛМ: „ЛИЦЕ СА ОЖИЉКОМ“

У среду, 17. и четвртак, 18. августа у малој сали Културног центра од 21 сат у оквиру Циклуса класика – Ганстерски филм  биће емитован филм: „Лице са ожиљком“ (Scarface) (САД, 1932, 90'). Режија: Howard Hawks. Играју: Paul Muni, Ann Dvorak, Karen Morley и др. Филм је инспирисан ликом и делом злогласног мафијаша Ал Капонеа...#Улаз на пројекције је бесплатан.    

film

ПЕТАК, 19. АВГУСТ

#ИЗЛОЖБА РАДОВА

АЛЕКСАНДРА СТАНОЈЕВИЋА

/Од 19. августа до 1. септембра/

Изложба радова Александра Станојевића биће отворена у петак, 19. августа у 19 часова у изложбеном салону Културног центра Зрењанина. Александар Станојевић рођен је у Параћину 1992. године. Живи и студира у Новом Саду на Академији уметности – одсеку за сликарство у класи проф. Босиљка Зиројевића. Своје радове је излагао на самосталним и групним изложбама. Добитник је похвала за своје сликарске радове. Учесник је ликовних колонија.

slike

СРЕДА, 24. АВГУСТ

#ИЗЛОЖБА ШКОЛЕ ЦРТАЊА ИЗ ОБЊИНСКА

У Културном центру Зрењанина у среду, 24. августа у 18 часова биће отворена изложба Школе цртања из Обњинска(Русија). *Школа цртања Виорела Флоре остварила је сарадњу са Школом цртања из Обњинска. Већ трећи пут ће излагати своје радове у Србији и представити се, овај пут и зрењанинској публици.


СРЕДА, 24. И ЧЕТВРТАК, 25. АВГУСТ

#ЦИКЛУС КЛАСИКА – ГАНГСТЕРСКИ ФИЛМ

ФИЛМ: „УБИЦЕ“

У среду, 24. и четвртак, 25. августа у малој сали Културног центра од 21 сат у оквиру Циклуса класика – Ганстерски филм  биће емитован филм: „Убице“ (The Killers) (САД, 1964,  93'). Режија: Дон Сигел. Реч је о екранизацији кратке приче Ернеста Хемингвеја. У главној улози је Ли Марвин. #Улаз на пројекције је бесплатан.

film

 

 Организатор задржава право измене програма.

 


 

 

 

 

                                    


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB