spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NEDELJNI PROGRAM DO 2.SEPTEMBRA 2016.GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098309
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NEDELJNI PROGRAM DO 2.SEPTEMBRA 2016.GODINE PDF Štampaj E-pošta

#ИЗЛОЖБА РАДОВА

АЛЕКСАНДРА СТАНОЈЕВИЋА

Изложбу радова Александра Станојевића „Метаморфоза портрета“  можете погледати у изложбеном салону Културног центра Зрењанина до 1. септембра. Александар Станојевић рођен је у Параћину 1992. године. Живи и студира у Новом Саду на Академији уметности – одсеку за сликарство у класи проф. Босиљка Зиројевића. Своје радове је излагао на самосталним и групним изложбама. Добитник је похвала за своје сликарске радове. Учесник је ликовних колонија.

glave
stanojevic

 

СРЕДА, 24. АВГУСТ

#ИЗЛОЖБА ШКОЛЕ ЦРТАЊА ИЗ ОБЊИНСКА

У Културном центру Зрењанина у среду, 24. августа у 18 часова биће отворена изложба Школе цртања из Обњинска(Русија). *Школа цртања Виорела Флоре остварила је сарадњу са Школом цртања из Обњинска. Већ трећи пут ће излагати своје радове у Србији и представити се, овај пут и зрењанинској публици.

СРЕДА, 24. И ЧЕТВРТАК, 25. АВГУСТ

#ЦИКЛУС КЛАСИКА – ГАНГСТЕРСКИ ФИЛМ

ФИЛМ: „УБИЦЕ“

У среду, 24. и четвртак, 25. августа у малој сали Културног центра од 21 сат у оквиру Циклуса класика – Гангстерски филм  биће емитован филм: „Убице“ (The Killers) (САД, 1964,  93'). Режија: Дон Сигел. Реч је о екранизацији кратке приче Ернеста Хемингвеја. У главној улози је Ли Марвин. #Улаз на пројекције је бесплатан.

ubice

 

ПЕТАК, 26. И СУБОТА, 27. АВГУСТ

#ЗРЕЊАНИН ЗОВЕ 5

Традиционална годишња рок свирка „Зрењанин зове“ по пети пут одржаће се у Културном центру Зрењанина крајем августа. У петак, 26. августа на летњој сцени – Амфитеатру Културно центра наступиће зрењанински бендови Yuma, Mist и Garlic и бенд из Београда – «Зарђали ексер». У суботу, 27. aвгуста, на истом месту, наступају Mr. Fuzz, „Неке фаце“ и „Сукоб интереса“ из Зрењанина и београдски бенд E-Play. Концерти почињу у 21 сат. *»Зрењанин зове» је пројекат настао пре пет година када су зрењанински музичари одржали заједничку свирку у част рано преминулог басисте Саше Шипчића Шипке. Наредне године, ангажовањем гитаристе Слободана Поповића и некадашњег рок певача Игора Луковића, а уз подршку Културног центра Зрењанина, свирке под називом «Зрењанин зове» наставиле су се концертом Регрутација који је регрутовао све значајне младе бендове из града. Једна од манифестација - представљала је својеврсни омаж неким од најупечатљивијих поп рок група и музичара који су оставили значајан траг на зрењанинској и војвођанској сцени. Прошлогодишња рокенрол свирка организована је под слоганом «Успавани град - буди се сад». Овогодишњи наступи обједињују рокенрол звук и представљају музичке актуелности у области рокенрола. Покровитељ манифестације је - Град Зрењанин.

zr zove

  

СРЕДА, 31. АВГУСТ  И ЧЕТВРТАК, 1. СЕПТЕМБАР

#ЦИКЛУС КЛАСИКА – ГАНГСТЕРСКИ ФИЛМ
ФИЛМ: „POINT BLANK

У среду, 31.  aвгуста и четвртак, 1. септембра  у малој сали Културног центра од 21 сат у оквиру Циклуса класика – Гангстерски филм  биће емитован филм: „Point Blank (САД, 1967,  92'). Режија: John Boorman.  Играју:  Lee Marvin, Angie Dickinson и др.  Легендарни култни филм комбинација америчке и европске филмске нарације. #Улаз на пројекције је бесплатан.

point

 

ПЕТАК, 2. СЕПТЕМБАР

#ПУТУЈУЋА ИЗЛОЖБА
„ТРИ ОБЈЕКТИВА“

ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА
ТОМИСЛАВА ПЕТЕРНЕКА, ГОРАНА КУКИЋА
И ИГОРА МАНДИЋА

Путујућа фотографска изложба „Три објектива“ – Томислава Петернека, Горана Кукића и Игора Мандића биће отворена у петак, 2. септембра у 19 часова у изложбеном салону Културног центра Зрењанина. Изложба обухвата 60 фотографија. Више погледати на www.3objektiva.com

izlozba

 

Организатор задржава право измене програма.                                          


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB