spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAJAVA PROGRAMA DO 16. DECEMBRA 2016.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056129
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAJAVA PROGRAMA DO 16. DECEMBRA 2016. PDF Štampaj E-pošta

#ИНФО ПЛУС

#НОВИНА

#Поново ради биоскоп – пројекције најновијих филмских остварења

Сваке суботе и недеље у терминима од 18 и 20 часова у великој сали Културног центра приказиваће се најновија филмска остварења а у дневним терминима од 16 часова - предвиђено је емитовање  дечјих филмова. Репертоар можете погледати, два дана пре приказивања, на ФБ страницима Културног центра Зрењанина.


СРЕДА, 7. И ЧЕТВРТАК, 8. ДЕЦЕМБАР

#ЦИКЛУС ФИЛМА - АЛЕН ДЕЛОН

ФИЛМ: „САМУРАЈ“

У оквиру Циклуса филма – „Ален Делон“ у среду, 7. и четвртак, 8. децембра у малој сали Културног центра од 20 часова биће емитован филм: „Самурај“ (Le Samourail) - /1967. – Жан Пјер Мелвин/. Плаћени убица Jef Costelo (Ален Делон) је перфекционист који увек пажљиво планира своја убојства и којег никада „не улове“. Међутим, једне ноћи након што убија власника ноћног клуба схвати да је имао сведоке. Сви покушаји да измисли алиби падају у воду и осећа како је све више сатеран у ћошак из којег нема излаза.......#Улаз на пројекцију је бесплатан.

ЧЕТВРТАК, 8. ДЕЦЕМБАР

#ПРЕДСТАВА – „АФАНИСИС ИЛИ О ПРЕСВЛАЧЕЊУ“

Представа – „Афанисис или о пресвлачењу“ биће изведена на великој сцени Културног центра Зрењанина у четвртак, 8. децембра са почетком у 20 часова. #Улаз је бесплатан. Представа се бави значењем трансвеститизма у социјалном, психолошком, позоришном и политичком смислу. Она поставља питање да ли различите родне праксе (као на пример трансвеститизам) представљају неку врсту субверзије у односу на доминанти дискурс. Са друге стране политички веститизам посматра као праксу која има за циљ да до промене никада не дође. “Афанисис...” је хибрид плесног, физичког, документарног театра и у одређеним деловима омогућава интеракцију са публиком. Пре извођења представе, обично имамо и радионице, на којима припремимо учеснике да се укључе у једну сцену у представи. Делови представе су у мају 2015. представљени у Мајамију, као пример добре праксе ангажованог театра.

 Концепт и текст: Марко Пејовић

Кореографија и костим: Борис Чакширан

Музика: Владимир Пејковић

Играју: Јана Миленковић, Маријана Кракер, Натасцха Сцхмелз, Предраг Котур, Стојан Симић, Борис Чакширан

ПЕТАК, 9. ДЕЦЕМБАР

#ИЗЛОЖБА САЛОНА АРХИТЕКТУРЕ НОВИ САД – 2016.

ПРЕСПАЈАЊЕ/REWIRING

/од 9. 12. – 15. 12. 2016./

У петак, 9. децембра у 19 часова у Културном центру Зрењанина биће отворена Изложба Салона архитектуре – Нови Сад – „Преспајање“. У оквиру презентације изложбе одржаће се и округли сто на тему самог Салона – о потреби повезивања, дијалогу архитектуре и архитеката као и улоге професионалних удружења. Изложба је путујућег карактера. Први град домаћин је Зрењанин. #Јубиларни 20. Салон архитектуре – Нови Сад, одржан је од 3 до 12. јуна 2016. године. Постављен је са намером да превазиђе оквир Салона као искључиве презентације селектованих радова и да кроз проширење формата постане бијенални догађај који окупља архитектонску сцену региона. Кроз селекцију изложених радова и серију предавања и дебата отворен је простор за слободно и отворено промишљање о дефинисању позиције архитектонске струке у контексту региона и препознавања свих њених актера и продукта. Намера је била да се архитектура посматра у проширеном пољу – од друштвеног и просторног активизма, преко грађења до теоријског промишљања и дигиталног простора. Постављајући их тако, изнад дисциплинарних подела, указује се на специфичне вредности које у мноштву и различитостима граде комплексну слику архитектуре данас.  За 7 дана трајања Салона – 160 изложених радова, селектованих од 250 пријављених из 7 земаља региона видело је око 1000 посетилаца. Посебан куриозитет представља укупно 14 награда и признања која су додељена учесницима из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Мађарске и Румуније. Посета и учешће колега на Салону, из скоро свих земаља региона, оправдало је идеју о неопходности умрежавања и покретања заједничког дијалога свих архитектонских актера овог региона. Као наставак ове идеје изложба остварује дијалог са архитектонском струком и јавношћу кроз путовања по земљама окружења али и код нас.

salon


ПЕТАК, 9. ДЕЦЕМБАР

#ГУСЛАРСКО ВЕЧЕ

У организацији КУГД Петар Перуновић Перун и Културног центра Зрењанина у петак, 9. децембра у великој сали Културног центра биће одржано гусларско вече - под називом: „Романијо – горо од јунака“ . Програм почиње у 19 часова. #Улаз је бесплатан.  Учествују: ГД „Гаврило Принцип“ /Стари град/, ГД „Источно Сарајево“, ГД „Старина Новак“ /Пале/, ГД „Бранко Радичевић“ /Стара Пазова/, ГД „Стара Херцеговина“ /Београд/, ГД „Петар Перуновић Перун“ /Зрењанин/, песник – Благоје Баковић, КУД „2. октобар“ /Житиште/, Милан Вашалић – гајдаш –/члан ансамбла Биљана Крстић и „Бистрик“/,  Јелена Јанков – соло певач КУД „Пионир“/Зрењанин/, певачка група Културног центра Зрењанина. Водитељ програма је Радоман Јеловац. Генерални покровитељ: Град Зрењанин и СО Житиште.

 

НЕДЕЉА, 11. ДЕЦЕМБАР

#БЕРЗА ГРАМОФОНСКИХ ПЛОЧА

У недељу, 11. децембра у Културном центру Зрењанина од 10 до 14 часова биће одржана БЕРЗА ГРАМОФОНСКИХ ПЛОЧА (продаја, замена, куповина). Информације: 061/2952592.

 

ПОНЕДЕЉАК, 12. ДЕЦЕМБАР

#ПРОМОЦИЈА МОНОГРАФИЈЕ

#ИЗГУБЉЕНИ СВЕТОВИ СРПСКОГ ФИЛМА ФАНТАСТИКЕ“

И РЕТРОСПЕКТИВА ФИЛМОВА СА ФЕСТИВАЛА СРПСКОГ ФИЛМА ФАНТАСТИКЕ

Промоција монографије „Изгубљени светови српског филма фантастике“ Јована Ристића и Драгана Јовићевића /издавач: Филмски центар Србије, 2015. – едиција – „Погледи и трагања“/ биће одржана у понедељак, 12. децембра са почетком у 19 часова у малој сали Културног центра Зрењанина. У књизи, аутори, разматрају, деведесет година фантастике у српском и југословенском филму, почев од немог остварења „Фауст“ Ернеста Бошњака /1924/, до првог српског дугометражног  3Д филма „Пети лептир“ Милорада Миланковића /2014/. #Књига доноси историју и преглед фантастичког стваралаштва и мотива у српском, али и југословенском играном филму, а такође документује настанак и генезу домаће фантастичне сцене у новом миленијуму. У оквиру промоције одржаће се и ретроспектива  филмова са Фестивала српског филма фантастике - емитоваће се 7 краткометражних остварења: „Некрштени дани“/2014/Режија: Емилија Гашић; „Прича о становницима зида“ /2013/ Режија: Андреј Бока; A small time space discontinuum /2013/ Режија: Гоца Цветановски; „Озон“ /2015/ Режија: Бранко Сујић; „Иза затворених врата“ /2014/ Режија: Давид Колаковић, Ђорђе Жиловић, Благоје Радишић; „Дивна будућност љубави моја“ /2014/ Режија: Маринко Жунић; „Невенов сан/Danson“ /2015/ Режија: Петар Пешут и филм „Уна No2“ /2014/ Режија: Стеван Алексић.


СРЕДА, 14. ДЕЦЕМБАР

#КОНЦЕРТ ДИВНЕ ЉУБОЈЕВИЋ

Концерт на којем ће наступити Дивна Љубојевић биће одржан у Културном центру Зрењанина у среду, 14. децембра са почетком у 20 часова. #Карте се продају на билетарници Културног центра сваког радног дана и суботом од 10 до 12  и од 18 до 20 часова. Цена улазнице је 800 динара. #Дивна Љубојевић певањем и дириговањем се бави од своје 17 године. Међународна публика више од две деценије прати њене наступе док светски критичари и медији њен глас називају „анђеоским“. Импозантна биографија Дивне Љубојевић сврстава је у ред највећих преносилаца српске, византијске и православне културне баштине.`СРЕДА, 14. И ЧЕТВРТАК, 15. ДЕЦЕМБАР

 

#ЦИКЛУС ФИЛМА - АЛЕН ДЕЛОН

ФИЛМ: „ТРИ КОРАКА У ЛУДИЛО“

У оквиру Циклуса филма – „Ален Делон“ у среду, 14. и четвртак, 15. децембра у малој сали Културног центра од 20 часова биће емитован филм: „Три корака у лудило“ - /1968. – Федерико Фелини, Луи Мал и Роже Вадим/. Три филмске интерпретације приповедака Едгара Алана Поа у режији Фелинија, Луиса Малеа и Вадима, са звезданом глумачком поставом од Terencea Stampa до Jain и Petera Fonde, Alaina Delona и Brigitte Bardot. Приче, које се баве људским слабостима и непредвидљивошћу, комбинација су оштрих критика и застрашујућих сањарија, какве само Пое зна уобличити. #Улаз на пројекцију је бесплатан.

ПЕТАК, 16. ДЕЦЕМБАР

#ОТВАРАЊЕ ЛИКОВНОГ САЛОНА 30X30

Отварање Ликовног салона – изложбене поставке најуспешнијих учесника ликовног конкурса 30 са 30, расписаног од стране Културног центра Зрењанина, проглашење најуспешнијих учесника и додела награда биће одржана у петак, 16. децембра у Културном центру са почетком у 19 часова.

ЧЕТВРТАК, 22. ДЕЦЕМБАР

#ЗВЕЗДАРА ТЕАТАР

-          „ХИПОНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ“

У четвртак, 22. децембра Културни центар Зрењанина организује посету Звездара театру – на позоришну представу „Хипноза једне љубави“. Писац и редитељ – Душан Ковачевић. Играју: Љубомир Бандовић, Аница Добра, Нина Јанковић и др. #Полазак је у 17 часова испред Културног центра Зрењанина. Цена: 1650 динара.

 

 

ПЕТАК, 23. ДЕЦЕМБАР

#ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА – КОМЕДИЈА

„ПРИЧА СЕ ПО ГРАДУ“

Комедија „Прича се по граду“ – Сташе Копривице биће изведена у петак, 23. децембра у Културном центру Зрењанина. Представа почиње у 20 часова. Играју: Олга Одановић, Дубравка Мијатовић, Сена Ђоровић и Анастасиа Мандић. # Трач саставни део стварности, прекида доколицу четири даме /мајке, ћерке и другарица/, шири се градом, ствара заплете, сукобљава пријатељице а главни актер трача је „неодољиви“ неверни мушкарац. Цена улазнице је: 700 динара.

tracБИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

ВЕЛИКА САЛА

КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ЗРЕЊАНИНА

СУБОТА, 10. И НЕДЕЉА, 11. ДЕЦЕМБАР

 

#ИНФО ПЛУС

#НОВИНА

#Поново ради биоскоп

– пројекције најновијих филмских остварења –

#Сваке суботе и недеље у великој сали Културног центра приказиваће се најновија филмска остварења а у дневним терминима предвиђено је емитовање  дечјих филмова.

СУБОТА, 10. ДЕЦЕМБАР

*ФИЛМ: „ТРОЛОВИ“  – пројекција од 16 часова.

 #Анимирана комедија „Тролови“  – твораца чувеног „Шрека“ и „Кунг-фу панде“ - је весео и распеван филм пун авантура главних јунака...#Филм је синхронизован на српски језик.

ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ: 250 динара

*ФИЛМ: „ЛУДИ БОЖИЋ У КАНЦУ“ – пројекција од 18 часова

#Филмска прича/комедија прати групу запослених којима је фирма на ивици пословања. Да би избегли колапс решили су да направе божићну забаву којом би привукли нове клијенте. Забава креће неочекиваним током а и памтиће је до краја живота....#Режија: Џош Гордон и Вил Спек. Играју: Џејсон Батеман, Оливиа Мун, Т. Ј.  Милер, Џенифер Енистон и др.

ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ: 250 динара.

*ФИЛМ: „ПОДЗЕМНИ СВЕТ: КРВАВИ РАТОВИ“ – пројекција од 20 часова.

#Селена /Kate Beckingsale/ - у последњем наставку успешног филмског серијала Underworld -који пратимо од 2003. године, протерана је из свог вампираског племана и прави савезништво са новом, непознатом и мистериозном екипом нордијских вампира...#Режија: Anna Foerster.

ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ: 250 динара.

НЕДЕЉА, 11. ДЕЦЕМБАР

*ФИЛМ: „ТРОЛОВИ“ – пројекција од  16 часова.

*ДЕЧЈИ АНИМИРАНИ ФИЛМ „ВАЈАНА“ – пројекција – од 18 часова.

/#Невероватна анимирана авантура о тинејџерки која креће у храбру мисију. #Из Дизнијевог студија за анимацију долази нам најновије филмско остварења – прича о храброј тинејџерки која креће у мисију спасавања свога народа - пловећи океаном са полубогом Мауијем, тражећи свој идентитет и испуњавајући задатак својих предака...#Филм је синхронизован на српски језик.

ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ: 250 динара.

*ФИЛМ: „ЛУДИ БОЖИЋ У КАНЦУ“ – пројекција од  20 часова.

ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ: 250 динара.

ДОБРОДОШЛИ!Организатор задржава право измене програма.

 


КОНАЧАН СПИСАК АУТОРА ЛИКОВНОГ САЛОНА 30X30 2016.

 
KB

Prezime i ime

Naziv rada

1

Ačaji Đerđi

Odavno Vas tražim

2

Agarsky Jan

Izbegli seču...

3

Andrić Milena

Bez naziva

4

Antonijević  Milica

Tragač (mimikrija)

5

Aranđelović Jelena

Bez naziva

6

Arsić Ivan

Pirate TV Station

7

Bajilo Kristina

Sećanje na detinjstvo

8

Bakmaz Milena

Triptih02, segment

9

Blat Jovan

Stvaranje početka

10

Bogićević  Ana

Klopka 2

11

Bogojević Dejan

Znak, izbeglica

12

Bojić Dragana

Destrukcija – zemlja bez lica

13

Božić Smiljana

Ples

14

Brkljačić  Branislav

Lice i bez lica – izbeglice

15

Bulatović Gabrijela

Ne prilazi

16

Ćavar Kristina

Iščekujući bolju budućnost

17

Cetinić  Rudolf Rudi

Beznađe

18

Čomagić  Predrag

Sa turnira u Mariboru

19

Ćurcin  Vladimir

Faces

20

Curk  Marija

Bekstvo iz domovine

21

Cvetić  Vesna

Daimonion

22

Delević  Vukašin

Signal

23

Denkov  Mirjana

Beg lica XXI

24

Dimitrijević  Jadranka

Lice i zbeg...izbeglice

I beg lica...izbeglica

I bez lica...svet izbeglica

25

Đokić  Dušan

Bekstvo u krug

26

Đurić Koštana

Ja sam neko ko se nikada neće vratiti u svoj rodni grad

27

Đurković Vera

Iz lavirinta do žice

28

Đurovka Mihal

Letnja vrućina

29

Dragin Radivoj

Predeo sa očicama

30

Dragošanović  Živanka

Lice izbeglice

31

Dukić  Milica

Bez Naziva – rad iz serije Naličja

32

Esperanza  Liliana

New dreams

33

Fuštić  Mirjana

Očaj – lica izbeglica

34

Glozić  Milan

Dim

35

Gvardiol Mila

Usponi

36

Harmoš  Vilmoš

Svet izbeglica

37

Ilić Slavica

IBEZLICA=IZBEGLICA

38

Ilijevska  Valentina

Samo da rata ne bude zato svakoj bajci naude

39

Inđić Jelena

Krnule 48

40

Ivić Ana

Migracioni put – Migracija sivog ždrala na jezero Al Džabul 30km od Alepa

41

Jakšić  Ivana

Hologramska vežba 9

42

Janković Jelena

Ljudi bez duše

43

Janković Marijana

Čije?

44

Janković Vladimir

Žitno polje

45

Jevđović Danica

Miris ŽURKE na Balkanu

46

Jevtić Biljana

Ciklus JIN-JANG

47

Jovanović Ljiljana

Lice i beg...izbeglice

48

Jovanović Lola Živoslav

„IN SPE” – Put svetlosti

49

Kabadaja Gorski

TransFornaA(r)t

50

Kabadaja  Hamid

I love YU

51

Kacmaz Husnu

I’m on a long and thin road

52

Kalibatas  Lidia Susana

Runaway of a face (Out of control)

53

Kezele  Snežana

Serbian shoes – women’s fashion refugees

54

Kljajić Zorica Dora

Monotonija besmisla

55

Knežević  Ljiljana R.

Željan i zbunjen

56

Knežević  Momir

Osvežavanje memorije

57

Kocić  Ljubiša

Sveta porodica (Bekstvo iz Egipta)

58

Kolbas Milan

Bez naziva

59

Kovačić Predrag

Bez naziva

60

Kovjenić  Sylvia

I bez lica sa puno žica svet izbeglica

61

Krajnović Milan

Čudna pjesma

62

Krstić  Vladislava

Mislilac

63

Kukić Jelena

Trska

64

Kulić  Šana

Plavi cvet

65

Kuprešanin Dragana

Crno na crnom

66

Lalić Jelena

Distorzija N˚02

67

Lazić Dundas Slavica

Oblici prve pomoći

68

Lilić Danijela

Eho VII

69

Lizdek  Radmila

Bik

70

Lojanica  Predrag

„Izbeg” – rascep ličnosti

71

Lovrenov  Saša

Stara Evropa

72

Ludoški Svetislav

Između

73

Malbašič Carland Lilian

“Shift & control” “Pomeri i kontroliši”

74

Marković Igor

Prozor u svet

75

Marković Rade

Izbegli košmar

76

Mavrić Akira

Sloboda dan za dan

77

Micić Anđela

Devojčice iz sećanja

78

Mićić Milutin

Prekobrojni

79

Mihajlović Slaviša

Kupidon

80

Mijaljević Golub

Bez naziva

81

Milanović Branko

Uporedne perspektive

82

Milčev Nikola

Bez naziva

83

Miletić Omčikus Gorica

Morske dubine 34

84

Milentijević Zajmi Ester

Oko bez lica u svetu izbeglica

85

Milićević Nataša

Lice i zbeg...izbeglice

86

Milojević Božica

Mesto pod suncem

87

Milojković Dalibor

Bez lica...svet izbeglica

88

Miljković Ana

Fragment br. 1

89

Mitrović Danica

Neodgovornost 2,1. početak

90

Mitrović Maja

Beg bez lica, izbeglica = broj

91

Mlađović David

Kompozicija II

92

Moldovan Vladana

Bez naziva „1”

93

Molnar Mirko

Aravijsko more sve potopi

94

Mučić Marija

U potrazi...

95

Mujčić Anđela

Bez naziva

96

Munćan Tijana

Borba čičkova

97

Munižaba Miroslav

SAD izbeglica – izbeglica SAD

98

Nasković Radisav

Bulke u predvečerju

99

Nikolajević Veselinov Tanja

I Beg lica…izbeglica

100

Nikolić Bora

Iz serije: „Špic forme i otisci”

101

Novaković Bojan

Direktiva

102

Njaradi Vlado

Izbeglo lice

103

Olah Bela

S - 30  -  J. VIII

104

Ostojić Vid Goran

I bez lica svet izbeglica

105

Otašević Bojan

Crna Manira – Miles Davis

106

Palanjuk Kristina

Corolla

107

Pavličić Zvonko

I bez lica

108

Pavlović Nevena

Sočivo

109

Pavlović  Vlahović Ružica

Vatra i dim (simboli rata i ognjišta)

110

Perić Ivana

Here fishy, fishy

111

Petrović Jasmina

Lica

112

Pirković Kristina

Golgota

113

Popović Sofija

Transport

114

Popović Vojin

Pejzaž sa ogradom

115

Pudelka Zvonimir

Lice i zbeg... izbeglice

i bez lica...izbeglica

i bez lica...svet izbeglica

116

Đurica Milena

Lica bez lica

117

Radenković Miljana

ZID

118

Radojičić Dragana

I beg lica...izbeglica

119

Radosavljević  Nikola

... Dok na smrt ne rastavi

120

Radovanov Štefica

Izgubljeni u prostoru

121

Rajić Dobrivoj

Unutrašnja slika  7.

122

Ramaji Milan

Vrtlog

123

Ranković Vladimir

Ulaz

124

Rašović Jovanka

Posle zbega

125

Ratković Dejan

Lice dečaka na šahovskoj tabli

126

Ratković Popov Ana

Krik

127

Retek Laslo

Ko sam ja? II

128

Reža Milica

Čekamo Anu

129

Ristić Vladica

Kuće i oblak

130

Rupić Savo

Bez naziva

131

Ružičić Marija

Lice i zbeg 2

132

Ružojčić Jelena

U nevremenu

133

Šalinic Terzić Jelena

Vizantijski nokturno

134

Savkov Miroslav

Trablica

135

Šehić Narcisa

Bijeg u sliku – karta izbjeglice

136

Šijački Gordana

Bez naziva

137

Šiljković Milun

Na konku

138

Simeonović Natalija

Lice – nekada moje

139

Simeunović Dejan

Bez  naziva

140

Smiljanić Igor

Segment  2016

141

Soković Ivanov Svetlana

Bez naziva

142

Stanković Biljana

Lica

143

Stanković Vladimir

Magla

144

Stanojević Jovanka

Kosa

145

Stefanović  B. Snežana

Prepoznavanje sebe

146

Stepanov Eleonora

Bez naziva

147

Štopulj Ivan

Violet

148

Tanasić Vera

Migracija

149

Tijanić Mirjana

Hiljadu žica izbeglica

150

Todor Zoran

DIV 9

151

Todorović  R.  Dragan

Soliton FFFD

152

Uhel Jaroslav

Jesen raspoloženje (slovački pastorale)

153

Vasiljević Jasmina Mima

Put spasenja

154

Vasiljević Saša

Pesma Varvara

155

Velovan Bojan

Red

156

Vitorović Milena

Čekanje

157

Vučković Nemanja

Trnovit put izbeglica

158

Vučković Suzana

Ornament

158

Vuksanović Danilo

Priča o zbegu

160

Zarić Aleksadar

Bela traka – omaž Mihaelu Hanekeu

161

Žužić Zvjezdana

Put nade ili ....САОПШТЕЊЕ ЖИРИЈА ЛИКОВНОГ САЛОНА 30X30 2016.


     На ликовни конкурс 30х30 за 2016. годину пријавило се 227 аутора из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Словеније, Турске, Словачке и Аргентине.

 

     Жири у саставу:

 

- Ана Маријановић, историчарка уметности;

- Миленко Аћимовић, академски сликар и

- мр Милутин Мићић, академски сликар и аутор пројекта, председник жирија

 

одабрао је 28.11.2016. године радове 161 аутора и доделио три награде које ће бити саопштене на отварању изложбе одабраних радова приспелих на конкурс. Отварање је предвиђено за 16.12.2016. године у 19 сати, у Изложбеном салону Културног центра Зрењанина.

 

     Свим поштованим колегама се захваљујемо на учешћу. Изражавамо жаљење што, због просторних и других околности, нисмо били у могућности да у одабир уврстимо све радове које њихов квалитет квалификује да буду саставни део овог пројекта.

 

 

У Зрењанину, 28.11.2016. године

 

 

Председник жирија:

Мр Милутин Мићић, академски сликар 
Организатор задржава право измене програма.

 

                               

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB