spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAJAVA PROGRAMA DO 26. JANUARA 2017.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8060897
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAJAVA PROGRAMA DO 26. JANUARA 2017. PDF Štampaj E-pošta

СРЕДА, 18. И ЧЕТВРТАК, 19. ЈАНУАР

#ЦИКЛУС ФИЛМОВА ДЕЈВИДА ЛИНА

ФИЛМ: „КРАТАК СУСРЕТ“

У оквиру Циклуса филмова Дејвида Лина у среду, 18. и четвртак, 19. jануара са почетком у 20 часова у малој сали Културног центра Зрењанина биће приказана романтична драма – филм: „Кратак сусрет“/Brief Encounter/ 1945, Велика Британија, 86'/. #Улаз је бесплатан. #Према анкети магазина „Тајм аут“ филм „Каратак сусрет“ проглашен је за најромантичнији филм у историји иако нема срећног краја. У филму Силија Џонс и Тревор Хауард глуме пар који се заљубљује иако су у браку...

ЧЕТВРТАК, 19. ЈАНУАР

#ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ

У организацији Града Зрењанина, Културног центра и Црквене општине Зрењанина у четвртак, 19. јануара у 12 часова на Језеру код Културног центра биће одржано девето, традиционално, ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ. Сви заинтересовани за надметање у пливању и за све ближе информације могу се пријавити и обратити на број телефона – 064/8116471.

krst

УТОРАК, 24. ЈАНУАР

#ПОЕСЕТА ЈДП

-          ПРЕДСТАВА „ХАМЛЕТ“

У уторак, 24. јануара Културни центар Зрењанина организује посету ЈДП – Београд на позоришну представу „Хамлет“. Представу је режирао Александар Поповски. Играју: Небојша Глоговац, Јелена Ђуричић, Никола Ракочевић и др. Полазак је у 17 часова испред Културног центра. Цена: 1600 динара.

УТОРАК, 24. ЈАНУАР

#ТРИБИНА

КУПАЖЕ – НАЈПОЗНАТИЈА ВИНА СВЕТА

Клуб Вина у сарадњи са Културним центром Зрењанина у уторак, 24. јануара у малој сали Културног центра са почетком у 19 часова одржаће трибину – „Купаже – најпознатија вина света“. Уводно предавање одржаће Шандор Шомођи /Podrum Somogyi/ - винар технолог. #Предавање је свеобухватна прича о мешању вина - о купажама. Са технолошке стране, начин здруживања сортних вина, са маркетиншке стране заступљеност у свету, највећа и најпознатија имена вина, са сомелијерске стране, хедонистичке вредности купажа. На трибини присутни ће имати прилику да упознају 20-так светских стандарда, стилова вина из целог света, сазнају поједине примере етикета, њихову вредност, просечне цене, као и специфичности у начину производње ових (мешаних) вина.#Након трибине, Клуб вина ће омогућити заинтересованима да дегустирају наменски припремљену купажу од вина чланова Клуба Вина, и да упореде са компонентама од којих је сачињено вино. Такођер ће бити понуђена два светска бренда купажа на дегустацију. #Улаз је бесплатан. Дегустација се наплаћује.

 

СРЕДА, 25. И ЧЕТВРТАК, 26. ЈАНУАР

#ЦИКЛУС ФИЛМОВА ДЕЈВИДА ЛИНА

ФИЛМ: „ВЕЛИКА ИШЧЕКИВАЊА“

У оквиру Циклуса филмова Дејвида Лина у среду, 25. и четвртак, 26. jануара са почетком у 20 часова у малој сали Културног центра Зрењанина биће приказана драма – филм: „Велика ишчекивања“/Great Expectations/ 1946, Велика Британија, 113'/. #Улаз је бесплатан. #Филм је једна од првих адаптација истоименог романа Чарлса Дикенса – најзначајнијег енглеског писца 19. века. #Сиромашно сироче одједном постаје џентлмен уз помоћ непознатог добротовора. Играју: John Mills, Anthony Wagner, Jean Simons и др.

film

ПЕТАК, 3. ФЕБРУАР

#ПОЗОРИШНА ХИТ ПРЕДСТАВА

„БАЛКАНСКИ СЕКС И ГРАД /ЧИПКА И ЧОКОЛАДА“

У петак, 3. фебруара на великој сцени Културног центра Зрењанина са почетком у 20 часова биће изведена позоришна хит представа „Балкански Секс и град/Чипка и чоколада“. Карте се продају на билетарници Културног центра Зрењанина сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова од понедељка, 23. јануара.  Цена улазнице у претпродаји је 400, на дан представе 450 а за организоване посете 350 динара. #Радња представе је осмишљена као комична прича у којој две најбоље другарице, Чупка и Чарна, размењују своја искуства из живота и разговарају о увек актуелним мушко-женским проблемима. Оне на духовит начин постављају многа питања која муче савремену жену и мушкарца на Балкану. На позорници ће оживети сва она мирења, размирице, преиспитивања међу љубавним паровима која немају краја. Америчка серија ,,Секс и град " освојила је планету бавећи се баш њима, а сад и Србија има нешто слично. По узору на пријатељице из Њујорка које муке муче са мушкарцима, и главне јунакиње ове комедије, Чарна и Чупка, свакодневно анализирају своје ”нерешиве” проблеме, док Зверка, Микан Козомара тумачи лик згодног заводника. Улоге: Чупка - Анита Петковић,Чарна - Светлана Миленковић, Чајка - Наташа Јарамаз, Зверка - Микан Козомара. Представа је прожета музичким сонговима. Аутори: Антилета Живковић, Данијела Божичковић-Радуловић и Станко Холцер. Режија и продукција: Станко Холцер

grad

УТОРАК, 14. ФЕБРУАР

#КОНЦЕРТ ГРУПЕ „ЛЕГЕНДЕ“

Концерт групе „Легенде“ биће одржан у великој сали Културног центра Зрењанина у уторак, 14. 2. 2017. Концерт почиње у 20 часова. #Карте се продају на билетарници Културног центра сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова. Цена улазнице је 800 а за организоване посете 700 динара. #У оквиру нове концертне турнеје „Легенде“ ће наступити пред зрењанинском публиком. Обрадоваће све љубитеље њихових песма и радо слушаних мелодија од староградског  до етно – поп звука.

koncert

 

 

Организатор задржава право измене програма.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB