spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NEDELJNI PROGRAM DO 23. MARTA 2017.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NEDELJNI PROGRAM DO 23. MARTA 2017. PDF Štampaj E-pošta

#ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА

ЖЕЉКЕ ГАВРИЛОВИЋ

«БЛУЗ»/BLUES

Изложба фотографија Жељке Гавриловић „Блуз“ отворена је до 23. марта у изложбеном салону Културног центра Зрењанина.

bluz

 

ОД ПОНЕДЕЉКА, 13. ДО ПЕТКА, 17. МАРТА

#ДЕЧЈИ КВИЗ – „КО ЋЕ БОЉЕ, КО ЋЕ ПРЕ?“

Културни центар у сарадњи са Предшколском установом Зрењанина организује едукативни и забавни квиз за најмлађе, под називом: „Ко ће боље, ко ће пре?“. Заједничка жеља и циљ успешне сарадње јесте, да се на весео и забаван начин, кроз игру, презентују васпитно-образовне активности васпитача и деце. У квиз такмичењу учествују припремне групе-забавишта. Такмичење се одвија сваког дана од понедељка, 13. до петка, 17. марта а завршни такмичарски дан – велико финале заказано је за уторак, 21. март. Почетак квиза – у свим такмичарским данима заказан је за 9.30 часова у великој сали Културног центра Зрењанина. #Учесницима следе пригодне награде.

 

УТОРАК, 14. МАРТ

#ТРИБИНА

Трибина – „Слика социјализма у филмовима насталим након распада Југославије“ биће одржана у уторак, 14. марта у 19 часова у малој сали Културног центра. Говори – др Немања Звијер, социолог а модератор трибине је Мирослав Самарџић.

СРЕДА, 15. И ЧЕТВРТАК, 16. МАРТ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – „ХРОНИКЕ СВАКОДНЕВНОГ НАСИЉА“

ФИЛМ: „ДЕЖУРНА СЛУЖБА“

У среду, 15. и четвртак, 16. марта Културни центар Зрењанина у сарадњи са Француским институтом у Србије у оквиру Француског филмског каравана почиње са приказовањем новог циклуса француског филма – „Хронике свакодневног насиља“.  У термину од 20 часова у малој сали Културног центра биће емитован филм „Дежурна служба“. Улаз на пројекције је бесплатан.

 

Дежурна служба 

(ФРА, 2016, 96’) (документарац)

Режија: Алис Диоп

Попут напуштеног острва, у болници Ависен налази се саветовалиште у мрачној и оронулој згради, у дну ходника. Једини посетиоци су болесни мушкарци рањени у души, чија бол одаје све патње избегличког живота. Долазе и одлазе, а уколико се поново врате, враћају се да овде пронађу снагу да наставе даље како не би потонули...

 

ЧЕТВРТАК, 16. МАРТ

#КОНЦЕРТ ТРИА – SENSARTIKA

У Барокној сали Градске куће у четвртак, 16. марта са почетком у 20 часова биће одржан концерт триа – Sensartika.  #Нова постава триа у саставу: Соња Калајић (виолина, тестера, кастањете), Милош Марић (гитара) и Дарко Арменски (кларинет, саксофон, гајде, кавал) од ове године на репертоару има програм Fauna Sacra са жељом да афирмише идеје поштовања и очувања животињског света као и да инспирише једним новим аранжерско-експерименталним звуком који брише границе између света природе и света музике, света исконских доживљаја и академских категорија у нади да такав приступ доноси слушаоцима запостављену радост симбиозе човека и природе. #Улаз на концерт је бесплатан.

koncert

 


УТОРАК, 21. МАРТ

#ТРИБИНА

„ПОЛИТИЧКЕ ИДЕЈЕ ВАСЕ СТАЈИЋА“

#Трибина – „Политичке идеје Васе Стајића“ биће одржана у уторак, 21. марта у малој сали Културног центра у 19 часова. Уводничари су др Мирослав Илић и др Душко Радосављевић. Модератор је Мирослав Самарџић. Трибина се организује у сарадњи са Војвођанском политиколошком асоцијацијом.

СРЕДА, 22. И ЧЕТВРТАК, 23. МАРТ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – „ХРОНИКЕ СВАКОДНЕВНОГ НАСИЉА“

ФИЛМ: „НИСАМ ЂУБРЕ“

У оквиру Француског филмског каравана – циклуса „Хронике свакодневног насиља“ у среду, 22. и четвртак, 23. марта од 20 часова у малој сали Културног центра Зрењанина приказује се филм: „Нисам ђубре“.  Улаз на пројекције је бесплатан. Филм се емитује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

Нисам ђубре 

(ФРА, 2016, 111') Режија: Емануел Финкиел

Играју: Никола Дивошел, Мелани Тјери, Марин Кајон

Након што је брутално нападнут на улици, Еди лажно оптужује Ахмеда, идеалног кривца, кога је уочио на улици неколико дана пре напада. Док Ахмед упада у канџе немилосрдног правосудног система, Еди се труди да настави нормалним током живот са женом и сином. Добија нови посао и све изгледа као да се вратило у нормалу. Међутим, полако га притиска бреме његовог неморалног поступка... Ризикујући да изгуби све, Еди ће покушати да открије истину...

ПЕТАК, 24. МАРТ

ПОСЕТА СНП

ПРЕДСТАВА „ЧАС АНАТОМИЈЕ“

У петак, 24. марта Културни центар Зрењанина организује одлазак у СНП – Нови Сад на представу „Час анатомије“. Представа је ауторски пројекат и урађена је у режији Андраша Урбана. Играју: Радоје Чупић, Југослав Крајнов, Марија Меденица и др.  Полазак је у 16.30 часова испред Културног центра. Цена улазнице је 1000 динара.

 

Организатор задржава право измене програма


BIOSKOPSKI REPERTOAR KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA

SUBOTA, 18. I NEDELJA, 19. MART 2017.

SUBOTA, 18. I NEDELJA, 19. MART

FILM: „LEPOTICA I ZVER“

Film: „Lepotica i zver“/Beauty and the Beast – prikazuje se u subotu, 18. i nedelju, 19. marta u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u terminima od 16 i od 18. 30 časova. #Filmska publika ima priliku da pogleda najnoviju verziju bajke i igrane adaptacije animiranog klasika uz veliki broj muzičkih numera. Film je sinhronizovan na srpski jezik, režirao ga je Bil Kondon a igraju Ema Votson (Bela), Den Stivens (Zver), Luk Evans (Gaston), Ema Tomson (čajnik) i dr. Filmski žanr – fantazija. Film traje 132’. Cena ulaznice je 250 dinara.

SUBOTA, 18. MART

FILM: „LOGAN“

Film „Logan“ (137') emituje se u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u subotu, 18. marta od 21 sat. Hju Džekman (Hugh Jackman) igra superheroja iz franšize X-Men. Cena ulaznice je 250 dinara.

NEDELJA, 19. MART

FILM: “KONG: OSTRVO LOBANJA”

Film “Kong-Ostrvo lobanja”/Kong: Skull Island – prikazuje se u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 19. marta u terminu od 21 sat. #Grupa istraživača – naučnika i vojnika odlazi na nepoznato i neistraženo ostrvo u Tihom okeanu. Radnja filma smeštena je u sedamdesete godine XX veka...Igraju: Tom Hidlston, Semjuel L. Džekson, Džon Gudman i Bri Larson. #Cena ulaznice je 250 dinara.

Dobro došli!


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB