spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAJAVA PROGRAMA KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 6. APRILA 2017.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8055976
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAJAVA PROGRAMA KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 6. APRILA 2017. PDF Štampaj E-pošta

 

#НОВИНА

#ИНФО ПЛУС

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ЗРЕЊАНИНА ОД 30. МАРТА ПОЧИЊЕ СА ЕМИТОВАЊЕМ НАЈНОВИЈИХ ФИЛМСКИХ ХИТОВА  У ПРОСТОРУ БИВШЕГ БИOСКОПА -  CINEMA.

#ИЗЛОЖБА РАДОВА МИЛИВОЈА КОСТИЋА

Изложба радова Миливоја Костића – цртежа из циклуса „Виглед“ отворена је до 6. марта у изложбеном салону Културног центра. Миливој Костић рођен је у Ваљеву 1971. Дипломирао је сликарство на Академији уметности у Новом Саду. Члан је Удружења Ликовних уметника Србије. Излагао је самостално и групно на више десетина изложби у земљи и иностранству. #Виглед је назив за отвор на таваници пећине кроз коју пролази сноп светслоти. Симболично, проток светлости кроз таму. Виглед је један од облика позитивног искуства пренесен из света реалности „у свет уобразиљног виђења“. #Цртежи су настали у периоду од 2010 – 2016.

vigled

 

СРЕДА, 29. И ЧЕТВРТАК, 30. МАРТ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – „ХРОНИКЕ СВАКОДНЕВНОГ НАСИЉА“

ФИЛМ: „ЦЕНТАР ЦИКЛОНА“

У оквиру Француског филмског каравана – циклуса „Хронике свакодневног насиља“ у среду, 29. и четвртак, 30. марта од 20 часова у малој сали Културног центра Зрењанина приказује се филм: „Центар циклона“.  Улаз на пројекције је бесплатан. Филм се емитује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

 

Центар циклона

(ФРА, 2015, 97')

Режија: Секу Траоре
Играју: Мајмуна Ндиај, Фрагас Асонде, Абидин Диоар

Док грађански рат увелико разара једну афричку земљу, суд бунтовнику кога терете за ратне злочине поставља за браниоца по службеној дужности једну младу адвокатицу. Као у шаховској партији, распламсава се сукоб између двоје људи потпуно различитих ставова и схватања: адвокатице идеалисте и бившег дететавојника.

ЧЕТВРТАК, 30. МАРТ

#ИЗЛОЖБА РАДОВА СЛАВОМИРА КОВАЧКОГ

Изложба радова Славомира Ковачког биће отворена у малом холу Културног центра Зрењанина у четвртак. 30. марта у 19 часова. Славомир Ковачки је ученик треће године Средње поњопривредне школе у Зрењанину и бави се сликањем и цртањем. Такође је активан спортиста – тренира теквондо. Учесник је расноврсних ликовних конкурса и како наводи труди се да што више људи запази, види његове идеје и да га посаветује за даљи упис на ликовну академију – како планира. До сада, његове најзначајније награде су за освојено треће место на Ликовном конкурсу – тема „Портрет“ 2015. и треће место, на исту тему, – 2016. године.

radovi

 

ОД ЧЕТВРТКА, 30. МАРТА ДО НЕДЕЉЕ, 2. АПРИЛА

#ФИЛМ - „ШТРУМПФОВИ: СКРИВЕНО СЕЛО“

Од четвртка, 30. марта до недеље, 2. априла у простору бившег биоскопа Cinemа емитује се анимирани филм – „Штрумпфови: Скривено село“/ Тхе Смурфс: Тхе Лост Виллаге. Режија: Келлy Асбурy. Филм траје 90 минута и синхронизован је на српски језик. Познати цртани јунаци, у свом стилу, враћају се на велико платно – бољи него икад. У трећем наставку овог популарног анимираног серијала, Штрумпфета ће уз помоћ тајанствене мапе и у пратњи својих пријатеља – Трапе, Кефала и Грубера „упасти“ у узбудљиву авантуру кроз Забрањену шуму испуњену магичним створењима како би пронашла мистериозно скривено село пре него што то учини зли чаробњак Гаргамел. Упустивши се на ово невероватно путовање испуњено узбуђењима и опасностима наши омиљени јунаци ускоро ће открити најштрумпфастичнију тајну у својој историји. Домаћи глумци који су синхронизовали филм/позајмили гласове су: Драган Вујић Вујке је Грагамел, Тамара Алексић - Штрумпфета, Слободан Бода Нинковић је у улози Великог Штрумфа, Бојан Перић је Кефало а Срђан Тимаров – Грубер...#Филм се емитује у терминима од 16 и од 18 часова. #Цена улазнице је 250 динара.

strumpf

ЧЕТВРТАК, 30. МАРТ

ФИЛМ: „ВИКИНГ“

Руски епски блокбастер „Викинг“ приказује се у четвртак, 30. марта у термину од 20 часова у биоскопу Cinema – Културни центар Зрењанина. Филм је снимљен по мотивима руских летописа из 12. века. То је прича о животу кнеза Владимира који је доспео на власт и који је Русију превео у правосавље. Када се филм појавио пред публиком, његова гледаност га је уврстила у групу од 10 најгледанијих филмова у свету. Режисер филма је Андреј Кравчук а главну улогу у филму тумачи један од тренутно најтраженијих филмских звезда Русије – Данила Козловски. Цена улазнице је 250 динара.

epika

ПЕТАК, 31. МАРТ

ФИЛМ: „ЛЕПОТИЦА И ЗВЕР“

Филм: „Лепотица и звер“/Beauty and the Beast – приказује се у петак, 31. марта у биоскопу Cinema – Културни центар Зрењанина од 20 часова. #Филмска публика има прилику да погледа најновију верзију бајке и игране адаптације анимираног класика уз велики број музичких нумера. Филм је синхронизован на српски језик, режирао га је Бил Кондон а играју Ема Вотсон (Бела), Ден Стивенс (Звер), Лук Еванс (Гастон), Ема Томсон (чајник) и др. Филмски жанр – фантазија. Филм траје 132’. Цена улазнице је 250 динара.

ПЕТАК, 31. МАРТ

ПРЕМИЈЕРА ДОКУМЕНТАРНОГ ФИЛМА

„НАША ПРИЧА О РУЖИ“

Премијера документарног филма „Наша прича о Ружи“ биће одржана у петак, 31. марта у Културном центру Зрењанина. Филм се емитује у великој сали Културног центра од 19 часова. Мирослав Мики Михајловић, Бранислав Бане Маркуш и Драган Бели Јовин уз несебичну подршку заједничког пријатеља Фан Роберта, као и уз помоћ многобројних другара, млађих и старијих генарација, садашњих и бивших становника „Руже“ за непуних 14 месеци успели су да остваре свој циљ – да сниме документарни филм о овом зрењанинском насељу. #Улаз на пројекцију је слободан.

СУБОТА, 1. АПРИЛ

#ПЕТА СЕЗОНА ВЕЛИКОГ ДЕЧЈЕГ КВИЗА

„СУПЕРСУ“

Пета сезона великог дечјег квиза СуПерсу наставља се у суботу, 1. априла. Реч је о такмичењу које је намењено ученицима виших разреда основних школа Средњобанатског округа. На овогодишње такмичење пријавило се  16 школа са 22 екипе. Квиз се одвија у великој сали Културног центра Зрењанина и отворен је за јавност. Жири чине: Рако Томовић – професор историје  који је и председник жирија, др Весна Одаџић – професорка биологије и Владимир Ђурић – програмски директор Културног центра Зрењанина - пратиће такмичење и тачност питања и одговора учесника СуПерсу квиза. Сви такмичари биће награђени пригодним поклонима спонзора а победици  ће освојити вредне награде у виду путовања. Пријатељи СуПерсу квиза су: Персу маркети, Мркшићеви Салаши, Млекара – Зотт, Књижара – „Бироопрема“, Аквапарк „Петроленд“ – Бачки Петровац, Краљева вода и Аквапарк Јагодина.  – У суботу, 1. априла такмиче се екипе: ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Зрењанина /екипа 2./, ОШ „Бранко Ћопић“ из Лукићева /10 часова/, ОШ „Јован Цвијић“ из Зрењанина /екипа 1. /, ОШ „Урош Предић“ из Орловата /10.45 ч./, ОШ „Славко Родић“ из Лазарева /екипа 2./, ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Зрењанина /екипа 2/, ОШ „Ђура Јакшић“ из Зрењанина /екипа 1./ - /11.30 ч./, ОШ „Славко Родић“ из Лазарева /екипа 2./, ОШ „1. октобар“ из Ботоша и ОШ „Жарко Зрењанин“ из Зрењанина /екипа 2./ - /12.15 ч./

izlozbaucenika

 

СУБОТА, 1. АПРИЛ

ФИЛМ: „ТРАГ ЖИВОТА“

Научно - фантастичан трилер „Траг живота“ приказује се у суботу, 1. априла у биоскопу Cinema – Културни центар Зрењанина од 20 часова. Шесточлана посада на међународној свемирској станици налази се на ивици једног од најважнијих открића у историји цивилизације – доказа о постојању живота на Марсу...Филм је режирао шведски редитељ Данијел Експоза. Играју: Џејк Гиленхал, Рајан Рејнолдс, Ребека Фергусон. Цена улазнице је 250 динара.

 

НЕДЕЉА, 2. АПРИЛ

ФИЛМ: „МОЋНИ РЕНЏЕРИ“

Забаван научно-фантастичан филм „Моћни ренџери“ настао према акционој телевизијској серији о пет суперјунака - биће приказан у недељу, 2. априла у биоскопу Cinema – Културни центар Зрењанина од 20 часова. Цена улазнице је 250 динара.

УТОРАК, 4. АПРИЛ

#ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМА И РАЗГОВОР О ГОЛОМ ОТОКУ

У уторак, 4. априла у малој сали Културног центра Зрењанина биће одржана пројекција филма о Голом отоку – „Предузеће Мермер“ ауторке Зорице Маринковић. Након пројекције ауторка ће одржати краће предавање о теми – Шта се догодило са човеком на Голом отоку  а потом следи разговор са публиком. Програм почиње у 19 часова.

 

СРЕДА, 5. И ЧЕТВРТАК, 6. АПРИЛ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – „ХРОНИКЕ СВАКОДНЕВНОГ НАСИЉА“

ФИЛМ: „БЕЛИ ВИТЕЗОВИ“

У оквиру Француског филмског каравана – циклуса „Хронике свакодневног насиља“ у среду, 5. и четвртак, 6. априла од 20 часова у малој сали Културног центра Зрењанина приказује се филм: „Бели витезови“.  Улаз на пројекције је бесплатан. Филм се емитује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

О ФИЛМУ: „БЕЛИ ВИТЕЗОВИ“

(ФРА, 2016, 112')

Режија: Јоаким Лафос

Играју: Венсан Лендон, Луиз Буроен, Валери Донзели и др.

Жак Арно, председник једне НВО убеђује француске породице које имају проблема са усвајањем да финансирају његову мисију спасавања сирочади, жртви рата у Африци. Посвећени овој мисији, његови волонтери и он добијају месец дана да избаве и доведу 300 малишана у Француску. Међутим, да ли ће главешине села дозволити одвођење толико деце?
Како би остварио своју мисију, Жак мора да их убеди да је његов циљ само оснивање сиротишта које ће обезбедити сигурну будућност деци у земљи у којој су рођена, прикривајући притом намеру да их одведе у Француску...

 

СРЕДА, 5. АПРИЛ

ПРЕДСТАВА ДРАМСКОГ СТУДИЈА – ЦЕКОМ

„БЕГ“

Представа „Бег“ Драмског студија – „Цеком“ биће одиграна на великој сцени Културног центра Зрењанина у среду, 5. априла у 20 часова. Улаз на представу је бесплатан. #Представа БЕГ је настала применом креативног драмског процеса. Тиче се живота младих људи, истих оних који су своја животна искуства уткали у ток приче. Говоримо о генерацијама које беже од нечега ка нечему, због нечега, а најчешће је управо тај бег покретач промена, којима се не зна ни почетак ни крај. Промене су понекад добра, а понекад лоша ствар, али какве год биле, битно је знати узрок и добро промислити о последицама. Да ли је систем лош, или су лоши људи? Да ли се бег мери у метрима или у данима? Јасно и Гласно ћемо вам рећи шта мислимо, јер не знамо за другачије!#Режија / Рад са групом: Душан Калејски#Ментор: Смиљана Туцаков#Музика: Боба Видрић, Душан Калејски и Предраг Карањац#Костими: Неда Ковач.

 

СРЕДА, 12. АПРИЛ

#ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА

„ДОБРО ДОШЛИ У СРБИЈУ“

Хит комедија „Добро дошли у Србију“ за чије извођење интересовање не престаје биће изведена на великој сцени Културног центра Зрењанина у среду, 12. априла. Представа почиње у 20 часова. У насловној улози је  Драган Гаги Јовановић, који потписује и сценарио и режију представе. Карте се продају на билетарници Културног центра Зрењанина сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова. Цена улазнице је 1000 динара. #Драган Јовановић чувен по свом јединственом, духовитом и карактеристичном сценском изразу,  показује свој јединствени комичарски таленат играјући власника агенције који гледаоце води на несвакидашње путовање по Србији - показујући све њене неправдено запостављене вредности и лепоте. Надамо се да ћете уживати у овом необичном путовању и тако да ћете бити у групи 80.000 задовољних „путника“ у публици – који су до сада погледали ову представу. Представа траје 120 мин. Поред Драгана Јовановића у представи играју: Ађела Јовановић, Анђелка Симовић, Александра Секулић, Бојана Матовић, Јована Ћирић, Милица Милетић и Нина Нешковић.


komedija

Добро дошли!

Организатор задржава право измене програма.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB