spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAJAVA PROGRAMA DO 31. AVGUSTA 2017.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAJAVA PROGRAMA DO 31. AVGUSTA 2017. PDF Štampaj E-pošta

 

#ИЗЛОЖБА РАДОВА МИХАИЛА ГЕРНАЧА

И ИСИДОРЕ МИЉАНИЋ – „СТАЊЕ“

Изложба радова – скулптура и цртежа Михаила Гернача и Исидоре Миљанић – „Стање“, отворена је до 31. августа  у изложбеном салону Културног центра Зрењанина.

Михаило Гернач, рођен је 1992. године у Новом Саду, завршава средњу школу за дизајн ,,Богдан Шупут", као дизајнер, где је након тога 2017. апсолвирао основне студије вајарства на Академији уметности у Новом Саду у класи професора Томислава Тодоровића. У свом раду истражује однос физичке природе човека и узвисености ка којој тежи својим духом.

 Изложбе:
 - 2016. Галерија "Хол", Академија уметности у Новом Саду, изложба радова треће године вајарства, скулптуре.

- 2016. Музеј савремене уметности Војводине, Простор дигиталне слике, видео

- 2016. Завичајни музеј Рума, изложба "Културни напад", скулптуре

- 2017. Галерија УЛУВ, изложба "Културни напад", скулптуре

- 2017. Галерија ликовне уметности поклон збирка Рајка Мамузића, Завршна изложба студената IV године Департмана ликовних уметности, скулптуре.

crtez

Исидора Миљанић рођена је у Врбасу, где је завршила основну школу и Гимназију ,,Жарко Зрењанин, а дипломирала је вајарство на Академији уметности у Новом Саду у класи професора Томислава Тодоровића. Излагала је на висе колективних изложби, међу којима су: - 2016. Галерија "Хол", Академија уметности у Новом Саду, изложба радова треће године вајарства, скулптуре;

- 2016. Завичајни музеј Рума, изложба "Културни напад", скулптуре

- 2017. Галерија УЛУВ, изложба "Културни напад", скулптуре

- 2017. Галерија ликовне уметности поклон збирка Рајка Мамузића, Завршна изложба студената IV године Департмана ликовних уметности, скулптуре.

isidora

 

СРЕДА, 23. АВГУСТ

#ЦИКЛУС АРГЕНТИНСКОГ ФИЛМА

ФИЛМ: „УКРАДЕНО ВИНО“

У среду, 23. августа у оквиру Циклуса аргентинског филма од 21 сат у малој сали Културног центра биће приказан филм – „Украдено вино“. #Украдено вино је аргентински филм режисера Ариела Винограда, објављен 2013. године. Протагониста филма Себастијан упознаје Наталију баш у тренутку када покушава да украде познато уметничко дело у музеју. Како радња филма тече обоје ће учествовати у доста компликованијој крађи уникатне и прескупе флаше вина Malbec de Burdeos из средине  XIX века, оцењене као најбоље светско вино и чуване у сефу једне банке у Мендози. Док припремају крађу, Себастијан и Наталија полако откривају да се ствари не одвијају током којим су замислили....#Циклус аргентинског филма емитујемо у сарадњи са Aмбасадом Републике Аргентине у Београду. #Улаз на пројекцију је бесплатан.

argo
 

ЧЕТВРТАК, 24. АВГУСТ

#ШКОЛА СПОРТА „ЧИГРА“

#ГРАДСКА БАШТА

У оквиру дечјег програма Културног центра у четвртак, 24. августа у Градској башти од 18 до 20 часова биће одржана радионицa школе спорта – „Чигра“. Тренери - Тамара Симић, Жељко Ивановић, Александар Вујиновић и Владимир Мајкић уз посебно осмишљен програм вежбају са децом.

sport

ЧЕТВРТАК, 24. АВГУСТ

#ЦИКЛУС АРГЕНТИНСКОГ ФИЛМА

ФИЛМ: „МОЈЕ ПРВО ВЕНЧАЊЕ“

У четвртак, 24. августа у оквиру Циклуса аргентинског филма од 21 сат у малој сали Културног центра биће приказан филм – „Моје прво венчање“. #"Моје прво венчање" је аргентински филм урађен у режији Ариела Винограда а објављен је 2011. године. Прича о свадби Леоноре и Адриана. Прослава је организована на прелепом месту са тортом на четири спрата, дивном венчаницом и пуно званица. Све је било савршено док Адријан није направио грешку коју је решио да сакрије од своје будуће супруге, да би избегао неслугласице.Тиме је додатно закомпликовао ствари доводећи њихову везу у ризик. Као и на сваком венчању, поред пуно званица, хаоса око прославе и неочекиваних грешака појављују се и гости који никако не би смели да присуствују том чину, као што је и бивша Леонорина љубав.....#Циклус аргентинског филма емитујемо у сарадњи са Aмбасадом Републике Аргентине у Београду. #Улаз на пројекцију је бесплатан.

prvo
 

ПЕТАК, 25. АВГУСТ

#ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ – БЕЛДОКС

#ФИЛМ: „АТОС – УКУС НЕБА“

У петак, 25. августа у малој сали Културног центра од 21 сат биће емитован филм са 10. Међународног фестивала документарног филма – Белдокс –Атос – Укус неба“. Режија:  Peter Bardlehe, Andreas Martin/Немачка, Аустрија, 2016, 90'/. #О филму: #Планина Атос на грчком обалском полуострву је једна од последњих преосталих европских тајни. Приступ женама је строго забрањен, а у намери да се нежељени туристи држе што даље, виза се одобрава само ходочасницима и радницима. Манастирска република привлачи људе који очекују нешто више него што модеран живот може да им пружи, људе који чезну за животом пуним смисла. Неколико заплета уводи публику у манастирски свет и суочава их са њиховом борбом, позивајући публику да размишља о две кључне ствари које их воде кроз живот: право искуство свакога тренутка и третирање осталих са поштовањем. #Улаз на пројекцију је бесплатан.

nebo
 

СУБОТА, 26. АВГУСТ

#КОНЦЕРТ

-          DRINK OR DIE

-          SCORDISCI

-          CEPENI ĆUNCI

Концерт бенда Drink or die  биће одржан у суботу, 26. августа у Амфитеатру Културног центра Зрењанина. Специјални гости на концерту – Cepeni Ćunci i Celtic punk bend – Scordisci. Концерт почиње у 21 сат. Цена улазнице је 150 динара.

СРЕДА, 30. АВГУСТ

#ЦИКЛУС АРГЕНТИНСКОГ ФИЛМА

ФИЛМ: „ПАПИРИ НА ВЕТРУ“

У среду, 30. августа у оквиру Циклуса аргентинског филма од 21 сат у малој сали Културног центра биће приказан филм – „Папири на ветру“/Papeles en el viento. Редитељ: Juan Taratuto/2015, 98'/. #Када Ел Моно умре, тројица његових пријатеља суочавају се са губитком, али и жељом да обезбеде будућност његове ћерке. За Фернанда, Маурисија и Ел Руса, изазов неће бити лак. Желе да поврате велику, али промашену инвенстицију коју је Ел Моно реализовао када је купио једног младог фудбалера који је обећавао......#Циклус аргентинског филма емитујемо у сарадњи са Aмбасадом Републике Аргентине у Београду. #Улаз на пројекцију је бесплатан.

ЧЕТВРТАК, 31. АВГУСТ

#ЦИКЛУС АРГЕНТИНСКОГ ФИЛМА

ФИЛМ: „НЕРАЗДВОЈНИ“

У четвртак, 31. августа у оквиру Циклуса аргентинског филма од 21 сат у малој сали Културног центра биће приказан филм – „Нераздвојни“/Inseparables. Редитељ: Marcos Carnevale/2016, 98’/. Фелипе је пословни човек који је после једне несреће остао непокретан и тражи терапеута. И поред више веома квалификованих кандидата, одлучује се за свог баштована Тита, који је хтеао да се пензионише. Тито ни изблиза не испуњава услове неопходне за тај посао, што одмах примећују особе из Фелипеовог окружења, али он не одустаје од своје одлуке. Римејк француског филма „Недодирљиви“. ......#Циклус аргентинског филма емитујемо у сарадњи са Aмбасадом Републике Аргентине у Београду. #Улаз на пројекцију је бесплатан.

 

 

 

БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ЗРЕЊАНИНА

ПРОЈЕКЦИЈЕ У БИОСКОПУ CINEMA KCZR

 

-          СРЕДА, 23. АВГУСТ –

 

 

#ФИЛМ: „ГРОЗАН ЈА 3“/DESPICABLE ME 3 3D – пројекција од 14 часова -

У биоскопу Синема КЦЗР у среду, 23. августа у терминиму од 14 часова приказује се анимирани филм – „Грозан ја 3“/Despicable Me 3. Филм је синхронизован на српски језик. Улоге/синхронизација: Небојша Дугалић, Мина Лазаревић, Тиња Дамњановић, Жика Миленковић и др. Филм траје 90 минута. Реч је о цртаној комедији у жанру породичног и авантуристичког филма. Гру, Луси и њихове ћеркице Mанго, Едит и Агнес са Малцима крећу у незаборавну авантуру. Најзабавнији анимирани ликови који су се појавили у последњих неколико година на великим екранима враћају се у наставку филма „Грозан ја“. #Цена улазнице је 150 динара.

film

 

#ФИЛМ: „ЕМОЏИ“/THE EMOJI MOVIE 2D – пројекција од 16 часова –

У биоскопу Синема КЦЗР у среду, 23. августа у терминиму од 16 часова приказује се анимирана комедија Емоџи/The Emoji Movie. #Улазимо у „тајни свет“ паметних телефона у ужурбани град Текстополис који је сакривен између апликација. У њему живе емотикони. Сви имају само један израз лица осим Генеа. Гене са пријатељима креће на путовање кроз телефонске апликације да би се „поправио“. Филм је режирао: Tony Leondis. #Цена улазнице је: 150 динара.

emodzi

 

 

#ФИЛМ: „СПАЈДЕРМЕН:ПОВРАТАК КУЋИ“/SPIDER-MАN:HOMECOMING 3D

- пројекција од 17.45h

У биоскопу Синема КЦЗР у среду, 23. августа у терминиму од 17.45 ч. на репертоару је нова филмска авантура једног од најпознатијих Марвелових јунака – Питера Паркера/Спајдермена. Насатавак чувене франшизе снимљен је под називом: „Спајдермен:Повратак кући“/Spider-Man:Homecoming. Жанр: акција, научна фантастика. Режија: Jon Watts. Играју: Tom Holland, Marisa Momei, Michael Keaton, Robert Downey Jr. #Цена улазнице: 150 динара.

 

pauk

    

#ФИЛМ: „МРАЧНА КУЛА“/THE DARK TOWER  2D– пројекција од 20 часова –

  У биоскопу Синема КЦЗР у среду, 23. августа од 20 часова приказује се филм: „Мрачна          кула“/The Dark Tower. Жанр: фантазија/авантура. Режија: Николај Арцел. Главне улоге:  Идрис Елби и Метју Меконах.  Овај начно-фантастучни филм са елементима вестерна је урађен по мотивима серијала истоимених прича Стивена Кинга – једног од најпознатијих књижевних аутора фантастике и хорора. #Цена улазнице: 150 динара.

kula


 

„АНАБЕЛ 2: СТВАРАЊЕ ЗЛА“ – пројекција од 22 сата.

У биоскопу Синема КЦЗР у среду, 23. августа у термину од 22 сата приказаће се култна (филмска) хорор прича: „Анабел 2: Стварање зла“/Annabelle: Creation (2017, 109'). Режија: David F. Sandberg. Играју: Stephani Sigman, Talitha Batmen, Lulu Wilson и др. #Цена улазнице је 150 динара.

horor

 


Добро дошли!

 

 

Организатор задржава право измене програма.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB