spacer.png, 0 kB
Početak arrow Vesti arrow NA KONKURSU „GRAD OKOM KAMERE” PRVA NAGRADA ZITI KIŠ
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8083906
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NA KONKURSU „GRAD OKOM KAMERE” PRVA NAGRADA ZITI KIŠ PDF Štampaj E-pošta

Image

Na konkursu Kulturnog centra Zrenajnina za umetničku fotografiju na temu „Grad okom kamere” prvu nagradu dobila je Zita Kiš iz Beograda za rad „Raspad sistema”. Druga nagrada pripala je Zoranu Mojsinu iz Bora („Alone 2”), a treća Pavlu Taborošiju iz Zrenjanina („Ispred nas”). Najbolju kolekciju fotografija na konkurs poslao je Milan Marković iz Valjeva. Druga i treća nagrada za kolekciju pripale su Ivanu Staniću iz Novog Beograda i Jovanu Njegoviću Drndaku iz Zrenjanina.
Odluku je 8. decembra saopštio žiri koji su činili predsednik Branislav Brkić, AFIAP, MF FSS, i članovi Jasmina Tutorov, muzejski savetnik i likovni kritičar AICA i Nada Panić istoričar umetnosti. Žiri je takođe pohvalio radove Željka Đurića iz Smedereva, Branka Jakovljevića iz Beograda, Branislava Stankovića iz Niša, Vladana Tanaskovića iz Valjeva i Božidara Vitasa iz Beograda.
Organizator će dodeliti tri novčane nagrade (15.000, 10.000 i 8.000 dinara) i posebnu nagradu u vidu samostalane izložbe za najbolju kolekciju fotografija. Nagrađeni radovi, uz još stotinak izabranih fotografija 65 autora, naće će se u salonu fotografije koji će biti otvoren 20. decembra u Kultunrom centru Zrenjanina. Spisak izabranih radova za izložbu možete videti OVDE. 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB