spacer.png, 0 kB
Početak arrow Vesti arrow INDONEŽANSKI FILM U KULTURNOM CENTRU
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8055984
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
INDONEŽANSKI FILM U KULTURNOM CENTRU PDF Štampaj E-pošta

Image

Projekcijom filma „Podeljena ljubav” u režiji Nia Di Nate 4. marta je u Kulturnom centru Zrenjanina počeo ciklus indonežanskog filma. Na prigodnoj svečanosti pre toga direktorka centra Ankica Dostanić pozdravila je Muhamada Abduha Dalimuntea, ambasadora Indonezije u Beogradu, koji je otvorio manifestaciju. Nakon prvog filma, koji  govori o problemu poligamije u toj ostrvskoj zemlji, zrenjaninska publika imala je priliku da vidi još dva ostvarenja novije indonežanske produkcije.

SREDA, 11. I ČETVRTAK, 12. MART - „OLUJA MORA PROĆI” (Badai Paasti Berlalu, 2007). Režija Teddy Soeriaatmadja. Film je rimejk istoimenog indonežanskog filma iz 1978. godine u režiji Teguha Karya, a govori o gorkom životu Siske nakon što otkriva da je verenik vara. Nakon incidenta Siska pokušava da prebrodi krizu vidjajući se sa prijateljem svoga brata Lea. Ali Leo samo pokušava da dobije opkladu sa svojim prijateljem da neće uspeti da priđe Siski. Kada to sazna, ona pokušava da prekine vezu.

SREDA, 18. I ČETVRTAK, 19. MART - „DENIAS, PEVANJE NA OBLAKU” (Denias, Senandung di Atas Awan, 2006). Režija John de Rantau. Film je inspirisan istinitom pričom o borbi indonežanskog dečaka koji živi na obali ostrva Papua da stekne bolje obrazovanje.On smatra da je obrazovanje veoma bitno. Za neke ljude,ono je obaveza na koju su jednostavno obavezani,ali za Deniasa, obrazovanje ima dublje značenje. Za njega je ono sredstvo za podizanje ugleda i budućnosti porodice.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB