spacer.png, 0 kB
Početak arrow Vesti arrow SAJAM INCOTECH 2009. 3-5. DECEMBAR
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8091515
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
SAJAM INCOTECH 2009. 3-5. DECEMBAR PDF Štampaj E-pošta

Image

U organizaciji Grada Zrenjanina, Regionalne privredne komore Zrenjanin, Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, Poslovnog inkubator centra i Kulturnog centra Zrenjanina, od 3. do 5. decembra 2009. godine će drugu godinu za redom biti održan Sajam informacionih i komunikacionih tehnologija.
Na svečanom otvaranju manifestacije, u četvrtak, 3. decembra, u 10 sati govoriće Nebojša Vasiljević, pomoćnik ministra za informaciono društvo, prof. dr Dragoslav Petrović, pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj, William P. Lewis, tim lider Programa podrške opštinama severoistočne Srbije (MSPNE SERBIA) i dr Mileta Mihajlov, gradonačelnik Zrenjanina.
Sajam će imati izlagački deo u prizemlju Kulturnog centra, gde će se predstaviti informatičke firme koje se bave prodajom računarske opreme, izradom aplikativnog softera i pružanjem usluga iz oblasti komunikacionih tehnologija, dok je u programskom delu predviđeno održavanje odgovarajućih predavanja i prezentacija u salama Kulturnog centra. Sajam će sadržajno obuhvatati primenu informacionih i komunikacionih tehnologija u službi državne uprave i lokalnih samouprava, privrede, zdravstva i obrazovnih institucija.
Cilj sajma je da na jednom mestu okupi i široj javnosti predstavi sve mogućnosti i potencijale upotrebe savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija, kao i da približi i poveže sve relevantne činioce IKT života u Srbiji sa potencijalnim korisnicima njihovih usluga na ovim prostorima.
Sve posetioce sajma pored korisnih predavanja i zanimljive ponude, hardvera, softvera, usluga i stručne literature očekuju i određeni sajamski popusti kao i brojne vredne nagrade sajamskih darodavaca.
Detaljnije podatke o sajmu, učesnicima i satnici tematskih prezentacija možete potražiti na adresi: http://www.zrenjanin.org.rs/1-321-0-0/Sajam-Incotech-2009-

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB