spacer.png, 0 kB
Početak arrow Vesti arrow KONKURS KULTURNOG CENTRA „RIBNICA” ZA FILM, STRIP, KARIKATURU I FOTOGRAFIJU
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8064575
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
KONKURS KULTURNOG CENTRA „RIBNICA” ZA FILM, STRIP, KARIKATURU I FOTOGRAFIJU PDF Štampaj E-pošta

Kulturni centar „Ribnica" Kraljevo organizuje Festivalski tripthih „Mi smo domaćini ovog leta” koji čine: „Maglič" - Festival umetnosti od 5. do 9. juna, Internacionalni jazz festival „JazzIbar" od 5. do 7. jula i Festival alternativnih umetnosti Street Art od 23. do 25. avgusta.
Fetsival alternativnih umetnosti Street Art je nastao u saradnji Kulturnog centra „Ribnica” i velikog broja mladih okupljenih u preko dvadeset organizacija civilnog društva sa ciljem očuvanja i afirmacije urbanog stila življenja i umetničkog izražavanja. Festival obuhvata jedinstven spoj urbanih sportova od skejtborda, preko parkoura, street basketa, akrobata i sl. do svih oblasti alternativnih umetnosti - grafita, sticker show-a, body art-a, a zapaženo mesto dajemo filmu, stripu i karikaturi i fotografiji kao jedinstvenim oblicima izražavanja. Tematika festivala ove godine oslikana je u jednoj reči „Reaguj", pri čemu želimo da obezbedimo mladima prostor da kroz umetnost izraze svoje neslaganje i reakciju na probleme sa kojima se susreću, kao i da pohvale pimere dobre prakse. Po prvi put ove godine organizujemo takmičarski deo festivala za kategorije: Najbolji kratkometražni film snimljen mobilnim telefonom, Najbolji strip i karikatura i Najbolja fotografija. Za tri prvoplasirana mesta u svakoj kategoriji su obezbedjene vredne nagrade. Način konkurisanja i uslovi konkursa su podrobnije opisani na zvaničnom sajtu manifestacije www.streetartfestival.rs.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB